Folii ce imita geamul sablat, geamul inghetat sau folii translucide colorate. In spatiile de birouri moderne, cu suprafete vitrate generoase, nevoia de intimitate si de ce nu, de personalizare cu brand-ul propriu a peretilor si usilor din sticla a impus folosirea pe scara larga a foliilor de sablare, cu rezultate foarte bune in diminuarea vizibilitatii si creerea unui plus de eleganta in spatiile de lucru.

Pentru posibilitati nenumarate de personalizare si pentru obtinerea unor rezultate cu adevarat interesante, foliile de sablat geamuri pot si imprimate digital si/sau decupate la cutter plotter obtinandu-se astfel geamuri cu efect de vitralii, suprafete de sticla gravate, etc.

Din gama larga de folii adezive pentru decorarea geamurilor, cele mai utilizate sunt foliile care imita sticla sablata si transforma geamurile clare, transparente, in suprafete cu sticla sablata, fara vizibilitate, cu aspect satinat lumina trecand prin ele fara sa fie afectata luminozitatea camerei sau spatiului.

Echipa B360 va sta la dispozitie cu serviciul de grafica si design cu scopul de a va asigura ca produsul finit corespunde nevoilor si exigentelor companiei dumneavoastra.