Inscriptionarea semiremorcilor si a capetelor tractor este parte integranta din branding-ul unei companii cu o imagine coerenta si completa, oferind o suprafata vizibila de promovare foarte mare. Acesta este un mod efficient de a gasi noi oportunitati de colaborare si totodata intareste  prezenta dvs in ochii consumatorilor, fara a fi nevoie de investitii constante.

Plecand de la premisa ca scopul unei flote de Camioane/TIR-uri este transportul marfurilor pe intregul continent si al faptului ca TIR-urile sunt mereu in miscare putem spune ca nu exista un mod mai bun de ati face reclama brandului la nivel international si intr-un mod mai eficient decat colantarea/inscriptionarea flotei de TIR-uri/remorci.

Colantarea remorcilor (prelate sau frigorifice) se realizeaza cu material special cu o elasticitate crescuta si care rezista pana la 10 ani in uzuri mecanice, la schimbari climatice si la spalarea cu presiune a acestora. Echipele de grafica si montaj va vor furniza si asista in realizarea unui design si montaj corect si de impact la un inalt standard.