a

Help your business grow by creating your next online presentation with Cevian, a business virtuoso.

Recent Posts

Quick business execution 00 875 665 874 88 cevian@select.com
Back to top

Technology
Technology
Technology. Consulting. Services

UNILINE TCS

Compania este un integrator de solutii IT, comunicatii si Data Center, fiind partener certificat al unora dintre cei mai mari vendori de echipamente si sisteme din domeniu.

Soluții IT 0
Sisteme de comunicații 0
Data Centere 0
Uniline TCS

Cablare structurată

Cablarea conecteaza sistemele de date si le permite sa functioneze la capacitate maxima, transporta datele, conecteaza utilizatorii. Provocari ale organizatiilor moderne cu cablarea structurata:

Innoirea infrastructurii de retea

Cresterea latimii de banda

Consolidarea echipamentelor IT intre diferite birouri si locatii

Extinderea centrelor de date existente sau constructia de noi centre de date.

Uniline TCS

Clădiri inteligente

Iluminatul, aerul conditionat, rezervarea salilor de sedinte, punctele de informare, toate acestea sunt importante astazi pentru a asigura angajatilor un mediu de lucru confortabil si productiv. In plus, monitorizarea si analiza datelor asupra acestor resurse devine si mai importanta cand organizatiile cauta sa optimizeze costurile si sa eficientizeze munca angajatilor.

Folosirea resurselor de catre angajati la anumite ore din zi sau pe saptamana

Solicitarea de echipamente pentru intalniri

Date cerute de management pentru a stabili costurile de amortizare si eficienta investitiilor in spatiile de birouri, intalniri etc

Reducerea emisiilor de carbon si aderarea la diferite standard de mediu si nu numai

Uniline TCS

Wireless

Foarte multe organizatii inca folosesc prima generatie de solutii WLAN, care nu au fost dezvoltate pentru o utilizare intensiva. Jumatate din utilizatori pun pe seama performantei retelei motivul unei experiente slabe cu utilizarea echipamentelor mobile.

Consultanta pentru retelele wireless, in vederea optimizarii performantelor retelelor wireless si minimizarii riscurilor

Design-ul arhitecturii wireless, bazat pe cele mai bune tehnologii si best practices.

Optimizarea WLAN si upgrade

Auditul utilizarii rerelelor wireless, al acoperirii access point-urilor si “Radius Spectrum”

Uniline TCS

Soluții de printing

UNILINE TCS furnizeaza solutii care permit organizatiilor sa-si optimizeze fluxul si rezultatele de printare si serviciile oferite catre utilizatori. Acest lucru imbunatateste productivitatea organizatiilor si, totodata, reduce impactul asupra mediului si costurile asociate cu pana la 25-30%.

Proiectarea intregului mediu de printare

Furnizarea de echipamente, accesorii si consumabile

Implementare solutii integrate, inclusiv servere, sisteme de stocare si retele

Servicii de suport in locatia clientului sau la distanta.

Uniline TCS

Suport și Mentenanță

UNILINE TCS asigura intretinerea preventiva si corectiva a sistemelor si echipamentelor de comunicatii, cablare, printing, Data Center si DCIM (data center infrastructure management), prin echipe de tehnicieni si ingineri specializati.

Dispunem de echipamente de ultima generatie pentru testarea preventiva a functionarii diverselor instalatii si sisteme de IT, comunicatii, infrastructuri critice si Data Center.

ROHDE &
SCHWARZ

ROHDE & SCHWARZ este o companie germana cu prezenta internationala, avand ca obiect de activitate producerea de echipamente pentru radiocomunicatii, sisteme de interceptare si localizare radio, precum si sisteme de testare si masurari electronice. ROHDE & SCHWARZ a dezvoltat o retea de service globala, oferind partenerilor sai servicii de calibrare, mentenanta si reparatii ale echipamentelor si sistemelor contractate.

GTS
Telecom

GTS Telecom face parte din GTS Central Europe si este cel mai important operator alternativ de telecomunicatii la nivel regional.

Innobyte

INNOBYTE Project Description Innobyte este o firma de dezvoltare web din Romania, care livreza servicii de inalta calitate prin solutii web scalabile si innovative. Inca din 2006 Innobyte ofera solutii optime de dezvoltare web si proiectele realizate precum si clientii cu care colaboreaza fac din Innobyte nu doar o companie serioasa, ci si un lider in piata de dezvoltare web.

EMAG

eMAG se numară printre creatorii pieţei de comerţ online din România, si in prezent detine cel mai mare magazin online din Romania. În portofoliul eMAG se regăsesc de la produse IT&C, electronice şi electrocasnice, până la cărţi, jucării, pachete turistice şi cosmetice profesionale, oferta eMAG extinzându-se permanent cu noi categorii de produse prin eMAG Marketplace, prima platforma online din România care grupează mai mulţi retaileri. Compania operează magazinul www.emag.ro precum şi mai multe showroom-uri în tara.

Strauss
Group

Strauss Group este una dintre cele mai mari companii din Israel ce activeaza in industria alimentara si a bauturilor. Este o corporatie internationala cu aproximativ 12.000 angajati care opereaza 22 unitati de productie in 20 tari.

Image
Image
Image
What We Do

Our Business

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius. liqueenean sollicituin. lorem quis bibendum auct ornisi elit consequat ipsum.

IT hardware

Infrastructuri IT si pre-IT

Comunicatii: fibra, cupru, wireless

Solutii de monitorizare: retele, medii, DCIM

Consultanta si proiectare solutii si sisteme IT

Servicii: suport, mentenanta tehnica.

Business
Business